Helyi közélet

2016.10.15. 14:04

Egy gyertyaszál a tortán

Nyíregyháza - Szilárd alapokat teremtett az elmúlt egy évben az Ízületi Betegek Megyei Egyesülete.

Nyíregyháza - Szilárd alapokat teremtett az elmúlt egy évben az Ízületi Betegek Megyei Egyesülete.

Hatalmas tortával ünnepelte egyéves születésnapját az Ízületi Betegek Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete. A megalakulástól eltelt idő alatt sok–sok munka és szervezés jelentette a tagok számára a változatos programok lehetőségét. Az ünneplés alkalmából Fullajtár Andrásné elnök és a tagok visszapillantottak az eltelt egy év mozgalmas hónapjaira.

Szerveztek adománygyűjtést is

– Számos szakmai rendezvényt tartottunk, ahol kiválóan felkészült orvosok adtak válaszokat a betegek kérdéseire, a már kialakult betegségek okaira, illetve a gyógyuláshoz vezető út módjaira. A munkánkat segítették reumatológus, ortopédus, neurológus, dietetikus, gyógytornász szakemberek, akiknek hálás köszönettel tartozunk. A nyíregyházi önkormányzat támogatta pályázatunkat, s így sikeresen megvalósíthattuk az „egészségnapot”, amelyen bemutatkozott egyesületünk – foglalta össze az elmúlt egy esztendőt az egyesület elnöke. – Szerveztünk adománygyűjtést is a nagyhalászi Kihívással Élők Nappali Ellátó Intézet lakói számára. Hátra van még a novemberi programunk, amelynek szakmai előadója dr. Szilassy Géza rehabilitációs osztályvezető főorvos lesz. Az év végét közös ünnepséggel zárjuk majd támogatóink és tagjaink körében. A céljaink között szerepel még több szakmai előadás szervezése, a tagság bővítése, támogatók keresése, valamint szeretnénk 2017-ben egy színvonalas rendezvényt szervezni az ízületi betegek világnapja alkalmából – tette hozzá Fullajtár Andrásné.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában