Helyi közélet

2016.10.03. 16:50

Formás gyakorlatok és küzdelmek az érmekért

Nyíregyháza - Szigethalmon versenyeztek a nyíregyházi Tai Qi Boxing SE kempósai.

Nyíregyháza - Szigethalmon versenyeztek a nyíregyházi Tai Qi Boxing SE kempósai.

A magyarokon kívül portugál, lengyel, német, szlovák és román csapatok, összesen 18 klub képviselői léptek tatamira a Szigethalmon rendezett szabadtéri kempó kupán. A versenyen ismét hozták jó formájukat Miló András nagymester tanítványai, a nyíregyházi Tai Qi Boxing SE versenyzői.

A felnőttek között Mikula Judit megnyerte a zenés és a fegyveres formagyakorlat versenyszámot, míg Vaskóné Gönczi Mariann tai-qi formagyakorlatban lett második.

Az utánpótláskorúaknál Plajos Dominika aranyérmet szerzett formagyakorlatban, amely versenyszámban Németh Mirjam a harmadik helyen végzett. Vaskó Dániel fegyveres formagyakorlatban első, küzdelemben pedig második lett. Vaskó Dávid mindkét kategóriában korcsoportja ezüstérmesét szerezte meg.

Semi contact küzdelemben Plajos Dominika első, Vaskó Dániel és Vaskó Dávid második, míg Németh Mirjam harmadik helyezést szerzett. A chikara kurabe (három menetes küzdelem különböző stílusokban) Németh Mirjam, Plajos Dominika, Vaskó Dániel és Vaskó Dávid egyaránt a második helyezést szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában