Helyi közélet

2016.10.29. 16:01

Gyilkosság, démoni megszállottság? Van egy kis erdő a Hímesben, ahová nem mernek bemenni az emberek

Nyíregyháza - Nyíregyháza egyik csendes negyedében a Hímesben már többször történt furcsa eset. A vonatok éjjel nappal járnak. A sínek mögött található egy kis erdő, ahova még nem sokan mertek bemenni... - írja olvasónk.

Nyíregyháza - Nyíregyháza egyik csendes negyedében a Hímesben már többször történt furcsa eset. A vonatok éjjel nappal járnak. A sínek mögött található egy kis erdő, ahova még nem sokan mertek bemenni... - írja olvasónk.

Köztudottan 2002. július 31-én három fiatal bement felderíteni a terepet. Az egyiket a vonat ütötte el a másikat mai napig keresik. A harmadik fiút sokkos állapotban vitték be a rendőrök. Ő volt elítélve mint gyilkos, de 1 év börtön után kiderítették, hogy ami történt több volt mint egy egyszerű gyilkosság.

Az elítélt fiú a bíróságon azt mondta, megszállta őket valami, ami miatt a két társa egyszerűen megváltozott és a halálba kergette őket. Egy sárgás fényre lettek figyelmesek ami nagy villanás után kialudt. Ez után változott meg minden. Azóta sem járt arra senki... - írja olvasónk.


Tiszakerecseny - Tiszakerecsenyben élt régen egy néni.. Ezt még a falubeliek mesélték. Miután a néni meghalt, állítólag a lelke itt ragadt és a helyi temetőben kóborolt. Sokan meséltek olyat, hogy találkoztak vele, de csak utólag jöttek rá, hogy ő már nem él - írja olvasónk.

 

 

Olvasónk kísértetsztori felhívásunkra egy hátborzongató fotót küldött. Kísértet garázdálkodott volna a szobában?

 

 

Halloween alkalmából elkezdtük felkutatni a legfélelmetesebb szellemsztorikat, erre a felhívásunkra érkezett most egy hátborzongató írás Váncsodról. Olvasónk egy olyan házról számolt be, amiben már rég nem lakik senki, mégis érthetetlen jelenségek történnek ott.

 

 

A házunk falára kamera van felszerelve, melyen az utcafronti mozgást látom a dolgozószobámban lévő monitoron. Éppen új kerítést csináltattunk akkor tájt, melynek készítése még folyamatban volt – kezdi történetét olvasónk.

 

 

Közeleg a Halloween, és idén is arra kértük olvasóinkat, küldjenek nekünk kísértettörténeteket. Egy nyíregyházi olvasónk hátborzongató találkozásáról írt nekünk: valaki, vagy valami a frászt hozta rá a sóstói erdőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában