Helyi közélet

2016.10.09. 09:01

Két prostit vettek őrizetbe Nyíregyházán – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. október 8-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. október 8-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 31 éves helyi lakos ellen. A férfi 2016. október 8-án egy ibrányi rendezvényen hangosan szitkozódott, felborított egy asztalt, majd a jelenlévőkkel is agresszíven viselkedett. A férfit távozásra szólították fel, aminek nem tett eleget, ezért értesítették a rendőrséget. A járőrök a férfit a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást két nyíregyházi nő ellen. A rendőrök 2016. október 8-án Nyíregyházán tetten érték a helyi lakosokat, amint szexuális szolgáltatásaikat kínálták anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. Tevékenységüket tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezték. A rendőrök a szabálysértőket előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában