Helyi közélet

2016.10.09. 11:17

Ma a nagyobbaké a dobogó, folytatják az aerobik Magyar Kupa versenyt Nyíregyházán

Nyíregyháza - Nagy érdeklődés övezte szombaton a Continental Arénában, az aerobik-Magyar Kupa harmadik, egyben záró fordulóját.

Nyíregyháza - Nagy érdeklődés övezte szombaton a Continental Arénában, az aerobik-Magyar Kupa harmadik, egyben záró fordulóját.

A nyíregyházi Flexi Team Aerobik Egyesület 19 csapata lép porondra a két nap során, vagyis 67 ifjú hölgy mutatja meg tudását az eseményen, ahol a Kelet-Magyaroszág napilap fő támogatóként lesz jelen. A vendéglátók négy számban érdekeltek, ráadásul mivel a hétvégi megmozdulás lesz az utolsó kvalifikációs állomás – a tét sem kicsi.

Kategóriánként az első hat helyezett szerez jogot arra, hogy a később esedékes fináléban szerepelhessen. Fontos a szurkolás – Nagyon fontos lenne a gyerekek számára, hogy minél többen jöjjenek ki szurkolni – buzdított a drukkolásra Magyar D. Judit,a házigazdaszíneket képviselő klub elnöke. – Használjuk ki a hazai pálya előnyét, hisz Nyíregyházán még sosem volt ilyen rangos versenye a sportágnak! Tavaly valamennyi egységünk bejutott a döntőbe, nagyon reméljük, hogy az idén is így lesz. A program vasárnap is 10 órától kezdődik és kora estig tart.

Tényleg kitettek magukért

A nyíregyházi Flexi Team valamennyi csapata kiharcolta a továbbjutást: hét érem is itthon maradt.

Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó. Nos, a nyíregyházi Flexi Team Aerobik Egyesület képviselői tartották azon szavukat, hogy ki akarnak tenni magukért a hét végén Continental Arénéban rendezett az aerobik Magyar Kupa harmadik, egyben zárófordulójában. Olyannyira, hogy a lapunk által támogatott eseményen korcsoportonként és kategóriánként valamennyi nyíregyházi egység kiharcolta a döntőbe jutást. Mindez azt jelenti, hogy minden csapat az első hat helyen végzett, amivel kvalifikálta magát a fináléba.

A házigazda színekben versenyző ifjú hölgyek egy arany (a challenge csapat zárt az élen), két ezüst, valamint négy bronzérmet szereztek. Vagyis, tényleg kitettek magukért. KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában