Helyi közélet

2016.10.12. 17:50

MSZP-sajtótájékoztató: Folytatódik a gyűlöletkampány, hogy elfedjék a kormányzati kudarcot

Nyíregyháza - Az október 2-ai népszavazás érvénytelennek bizonyult, politikai következménye mégis van: a szavazópolgárok bebizonyították, hogy Orbán Viktor és a kormánya leváltható, a Nemzeti Együttműködés Rendszere megváltoztatható – fogalmazott szerdai sajtótájékoztatóján dr. Legény Zsolt.

Nyíregyháza - Az október 2-ai népszavazás érvénytelennek bizonyult, politikai következménye mégis van: a szavazópolgárok bebizonyították, hogy Orbán Viktor és a kormánya leváltható, a Nemzeti Együttműködés Rendszere megváltoztatható – fogalmazott szerdai sajtótájékoztatóján dr. Legény Zsolt. - Ennek ellenére a Fidesz győzelmi jelentései érvényességet sugalltak, majd erre alapozva a miniszterelnök bejelentette az alaptörvény újabb, immár hetedik módosítását. Tovább toldozgatják az alaptörvényt - amelyet éppen Orbán nevezett gránitszilárdságúnak -, mégsem változik semmi, ugyanis nincs kötelező betelepítési kvóta.

Az MSZP országgyűlési képviselője szerint folytatódik a gyűlöletkampány, hogy ezzel elfedjék a kormányzati kudarcot, az egészségügy áldatlan állapotait, az oktatás sokasodó problémáit és azt, hogy a fiatalok tömegesen hagyják el Magyarországot. - Nem lehet büszke sem Orbán, sem a Fidesz, hiszen annak ellenére, hogy közel húszmilliárd forintot emésztett fel a népszavazás, a lakosság távolmaradásával fejezte ki a véleményét – summázott Legény Zsolt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában