Helyi közélet

2016.10.14. 14:12

MSZP-sajtótájékoztató: Tovább dübörög a gyűlöletkampány

Nyíregyháza - Amíg nem kerültek Fidesz-közeli érdekeltséghez, nem lehetett függőplakátokon hirdetni – idézte fel pénteki sajtótájékoztatóján Csabai Lászlóné.

Nyíregyháza - Amíg nem kerültek Fidesz-közeli érdekeltséghez, nem lehetett függőplakátokon hirdetni – idézte fel pénteki sajtótájékoztatóján Csabai Lászlóné. - Ezek nagy szerepet kaptak legutóbb, minden idők legdrágább és leggyűlölködőbb kampányában, ahogy az óriásplakátok is; nehezen hihető, hogy utóbbiak újraszabályozását - épp a kampány után - a kormány tisztességes szándékkal tervezi. Gyanús az időzítés a Népszabadságnál is. Miért éppen a Matolcsy- és Rogán-ügyek felderítése után derült ki, hogy veszteséges a lap? - tette fel a kérdést a szocialisták megyei alelnöke, azután átadta a szót Tukacs Istvánnak. - Tovább dübörög a gyűlöletkampány; a kormány most az érvénytelen népszavazásra alapozná az alaptörvény módosítását. Az MSZP nem vesz részt az erről szóló vitában és szavazásban, ehelyett törvénymódosító csomagokkal, indítványokkal egy normálisan működő országot céloz meg. Foglalkozunk a sajtószabadsággal, a demokratikus intézményekkel, a választással, a foglalkoztatással, az egészségüggyel és az oktatással is - fogalmazott a párt országgyűlési képviselője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában