Helyi közélet

2016.10.21. 15:19

Összefogás-sajtótájékoztató: „Jó úton haladunk afelé, hogy kiderüljön az igazság”

Nyíregyháza - Orosz Zoltán elmondta: nem személyes bosszúból, hanem a közösségért és a város vagyonának megóvása érdekében harcol tovább.

Nyíregyháza - Orosz Zoltán elmondta: nem személyes bosszúból, hanem a közösségért és a város vagyonának megóvása érdekében harcol tovább.

A Kúria október 19-ei döntése értelmében újabb pert nyert volt munkahelyével szemben Orosz Zoltán a NyírVV Kft. vezető raktárosa – jelentette be dr. Helmeczy László megyei közgyűlési képviselő pénteken. A sajtótájékoztatón szintén jelen lévő Orosz Zoltán még 2013. március 1-jén tett feljelentést a városi ügyészségen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés, s más bűncselekmények miatt, amiért 4 nap múlva elbocsátották. – A Kúria helyben hagyta, hogy jogellenes volt a felmondás, 3,2 milliót már átutaltak a felperesnek, s további több mint 4 millió megfizetése folyamatban van. De a cég ellen egy másik pert is indítottunk, mivel ahelyett, hogy visszahelyezték volna Orosz Zoltánt az eredeti munkaviszonyába, ismét felmondtak neki – nyomatékosította. Az Összefogás Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Felemelkedéséért Egyesület elnöke bejelentette azt is, hogy a nyírpilisi kvóta népszavazáson történtek miatt is – ahol súlyosan megrongálták azt a gépkocsit, amiben a választás rendje elleni bűncselekményt leleplezni hivatott kamerájuk volt – büntető feljelentést tesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában