Helyi közélet

2016.10.30. 08:28

Szemtanúkat keres a Nyíregyházi Rendőrkapitányság

Nyíregyháza - A rendőrök várják az ismeretlen tehergépkocsi vezetőjének, valamint azoknak jelentkezését, akik a balesettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

Nyíregyháza - A rendőrök várják az ismeretlen tehergépkocsi vezetőjének, valamint azoknak jelentkezését, akik a balesettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

Ismeretlen tettes ellen 15010/5277/2016. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Nyíregyházi Rendőrkapitányság. Egy 64 éves nagykőrősi férfi tehergépkocsival közlekedett 2016. szeptember 21-én 7 óra körül a 3821-es számú úton, Buj irányából Gávavencsellő felé. Haladása során az út 18. kilométerénél, egy enyhén jobbra ívelő útkanyarban előzni kezdett egy előtte Pegazus típusú segédmotoros kerékpárral közlekedő 45 éves tiszaberceli férfit. Az előzést a sofőr befejezni már nem tudta, mivel szemből közlekedett egy ismeretlen forgalmi rendszámú teherautó, így az ütközés elkerülése érdekében visszahúzódott a sávjába. Ekkor a segédmotoros kerékpár vezetője tartva a teherautóval való ütközéstől, jobbra lehaladt az úttestről, miközben tovább csúszott a füves útpadkára és felborult. A baleset következtében a férfi könnyű sérüléseket szenvedett. Az előzésbe kezdett tehergépkocsi sofőrje végül megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül tovább közlekedett Gávavencsellő irányába.

A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a fenti időpontban Gávavencsellő irányából Buj irányába tartó ismeretlen forgalmi rendszámú teherautó vezetőjének, valamint azoknak jelentkezését, akik az eseménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Írhat a [email protected] e-mail címre, vagy névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában