Helyi közélet

2016.11.11. 15:16

Börze az ünnepvárás jegyében

Nyíregyháza - Nemcsak a téli ruházat, de a karácsonyi ajándék is beszerezhető a vasárnapi rendezvényen.

Nyíregyháza - Nemcsak a téli ruházat, de a karácsonyi ajándék is beszerezhető a vasárnapi rendezvényen.

Bőséges kínálattal és telt házzal várják a vásárlókat vasárnap a téli baba-, gyerekruhabörze és játékvásár szervezői a nyíregyházi Continental Arénában.

Néhány hét múlva már gondolni kell a télre. A gyerekek gyorsan nőnek, szükségük lesz nagyobb csizmára, bélelt nadrágra, kabátra. A téli holmik sokkal többe kerülnek az üzletekben, mint a nyáriak, és a meleg ruházaton nem lehet spórolni, muszáj megvásárolni azokat. A börze a családoknak remek lehetőséget kínál arra, hogy egy helyen szerezhessék be a szükséges holmikat, ráadásul rendkívül kedvező áron. A szervezők a pocakos anyukákra, kismamákra is gondoltak, akik megvásárolhatják a piciknek a babakelengyét, babakocsit, kiságyat és autósülést is, vagy maguknak a kismamaruhákat. A játékok is főszerepet kapnak, hiszen közeleg a Mikulás, majd a karácsony. A gyerekek mindig örülnek egy újabb társasjátéknak, könyvnek, babának vagy kisautónak, a börzén pedig a bolti ár töredékéért lehet felfrissíteni a kicsik játékkészletét.

A vásárlók rendkívül széles kínálatra számíthatnak, és akár a karácsonyi ajándékokat is beszerezhetik: a gyönyörű kötött sapkák, szobadekorációk, kreatív játékok és ásványi ékszerek mellett téli sporteszközök – korcsolya, szánkó, sícuccok – közül is válogathatnak az érdeklődők.

Ingyenes programok

A börze ünnepi hangulatban telik majd: a szervezők apróbb meglepetésekkel, ajándékokkal is készülnek, de a rendezvényen állami babakötvények megkötésére is lesz lehetőség.

Amíg a szülők csemegéznek, a gyerekek ingyenes programokon vehetnek részt: a kreatív sarokban óvónők irányításával gyönyörű munkák készülhetnek, de arcfestés és játszósarok is várja a kicsiket. A szervezők ezúttal is szívesen fogadják a felajánlásokat: kinőtt gyerekholmikat, játékokat, amelyekre otthon már nincs szükség. Az apróságokat sem kell otthon hagyniuk a kismamáknak, nekik szoptatós- és pelenkázós helyiséget biztosítanak, és a büfé is a látogatók rendelkezésére áll.

 

- KM -


Tudnivalók

Időpont: november 13., vasárnap 8–13 óra

Helyszín: Nyíregyháza, Continental Aréna (volt Buszacsa), Géza u. 8–16.

Ingyenes kísérőrendezvények: kreatív sarok, arcfestés, játszóház

Infóvonal: 06-20/33-98-630

Facebook: KELET BeaBörze

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában