Helyi közélet

2016.11.03. 11:47

Együtt-sajtótájékoztató: „Nem hagyjuk magunkat elhallgattatni!”

Nyíregyháza - A párt politikusai szerint az igazságtétel alapja a magyar választópolgárok döntése, amellyel leváltják az Orbán-rezsimet.

Nyíregyháza - A párt politikusai szerint az igazságtétel alapja a magyar választópolgárok döntése, amellyel leváltják az Orbán-rezsimet.

Nyíregyháza. Visszaveszi az ellopott vagyonokat az Orbán-kormány bukása után az Együtt, jelentette be csütörtökön Pataki Márton a párt elnökségi tagja, budapesti elnöke, valamint Lövei Csaba, nyíregyházi önkormányzati képviselő. Pataki Márton elmondta, hogy pártja az igazságtétel és demokratizálás programját is megalkotta már, amit hamarosan társadalmi vitára bocsátanak. – Először is visszavesszük az elherdált közpénzt azoktól, akik strómanként a miniszterelnök vagyonát kezelik. Az állami segédlettel milliárdokat szerző oligarchákra és helyi kiskirályokra jóvátételi adót vetünk ki, s az így befolyt összegekből szimbolikusan mindazokat kártalanítani kívánjuk, akiknek felélték a megtakarításait, földjeit, nyugdíját – fogalmazott Pataki Márton.

Lövei Csaba ide sorolta a Szabolcs megyei korrupciós ügyek rendezését is, s egyértelművé tette, hogy bár a Fidesz a független sajtó és a megyei napilapok felvásárlásával épp most teszi tönkre a sajtószabadságot, a jövőben is megtalálják annak lehetőségét, hogyan küzdjenek a korrupció felszámolásáért, s hogyan tájékoztassák a helyieket a visszaélésekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában