Helyi közélet

2016.11.09. 16:33

Elűzték a diákok a rosszkedvet

Kótaj - Ropták a táncot a vámpírok, a zombik, a boszorkányok, a fekete macskák.

Kótaj - Ropták a táncot a vámpírok, a zombik, a boszorkányok, a fekete macskák.

A diákönkormányzat a tanulók kívánságára halloween-partit rendezett a napokban a kótaji István Király Baptista Általános Iskolában. A kelták a rossz szellemek, démonok elűzésére, a bő termés reményében kezdték ünnepelni ezt a napot.

Sütötték, faragták

A szokásokhoz híven rémisztő figurák lepték el az oktatási intézmény folyosóit, ijesztőre festett arcok mögül mosolyogtak pedagógusaikra itt is, ott is a diákok. Az alsó tagozatos fiatalok a saját kis birodalmukban játékos feladatokkal, töksütéssel és lámpásfaragással múlatták az időt.

Ez alatt a felsősök látogatást tettek náluk, meséltek az ünnep eredetéről és cukorkával ajándékozták meg őket. A „nagyok” igazi bulihangulatot varázsoltak a tornateremben, ropták a táncot a vámpírok, a zombik, a boszorkányok, a fekete macskák. Mindenki jól mulatott, és ha rossz szellemek nem is, de a rosszkedv mindenki lelkéből kiűzetett – tájékoztatták lapunkat az iskola pedagógusai.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában