Helyi közélet

2016.11.13. 17:21

Erkélyről esett ki egy férfi Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. november 13-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. november 13-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Huszonhárom esetben riasztották vasárnap kora estig a tűzoltókat a viharos szél miatt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Paszab,Tiszakanyár és Penészlek mellett a legtöbb beavatkozás Nyíregyházán és környékén volt, ahol jellemzően útra borult fák eltávolításához kértek segítséget, de több helyen reklámtáblákat és állványzatokat bontott meg a szél. Nyíregyházán, a Fészek utcában egy személygépkocsira szakadt egy nagyméretű fa ága, a város hivatásos tűzoltói a járművet motoros láncfűrész segítségével szabadították ki. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Egy emeletet zuhant, idős férfit mentettek a nyíregyházi hivatásos tűzoltók vasárnap délelőtt. Kiesett egy kilencedik emeleti erkélyről, majd az alatta lévő emeleten az erkélyre zuhant egy idős férfi vasárnap délelőtt Nyíregyházán, az egyik Ószőlő utcai társasháznál. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra segítségével a sérülthöz feljutottak, majd vákuumágy segítségével a lépcsőházon keresztül levitték és átadták a mentőknek. A tűzoltók az erkélyen meglazult és összetört üvegtáblát eltávolították. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában