Helyi közélet

2016.11.14. 09:59

Késsel fenyegetett idegeneket egy nyíregyházi férfi - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. november 13-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. november 13-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vett egy ukrán állampolgárt. A férfi a beregsurányi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2016. november 12-én 22 óra 30 perckor. A rendőrök a határrendészeti ellenőrzés végrehajtása alatt megállapították, hogy a férfi magánútlevelében két hamis lengyel bélyegzőlenyomat szerepel.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 54 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfi egy nyíregyházi közintézményben kiabált a környezetében tartózkodó emberekkel és késsel a kezében fenyegetőzött 2016. november 13-án. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában