Helyi közélet

2016.11.16. 07:52

Lakat kerül a sóstói Erzsébet Szállodára

Nyíregyháza – A balatonőszödi, siófoki, balatonvilágosi és nyíregyházi üdülőket bezárt állapotban, a bennük lévő ingóságokkal együtt veszi át az Erzsébet Vagyonkezelőtől a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt.

Nyíregyháza – A balatonőszödi, siófoki, balatonvilágosi és nyíregyházi üdülőket bezárt állapotban, a bennük lévő ingóságokkal együtt veszi át az Erzsébet Vagyonkezelőtől a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. A társaság az átvétel után, a birtokba vételt követően az ingatlanok értékesítését tervezi, természetesen megvizsgálva a jogszabályi előfeltételeket. Ha a feltételek biztosítottak, az értékesítésre versenyeztetés keretében kerülhet sor a transzparenciát és nyilvánosságot teljes körűen biztosító Elek­tronikus Aukciós Rendszeren keresztül. Az üdülők eladásáig az ingatlanok őrzés-védelmét, illetve gondnokolását az MNV Zrt. biztosítja – tájékoztatta lapunkat a vagyonkezelő társaság kommunikációs kabinetje.

Szerettük volna megtudni, hogy a nyíregyházi hotelben hányan dolgoztak, és hogy mi lesz a sorsuk: elbocsátják őket vagy más állást ajánlanak nekik? A vagyonkezelőtől azt a választ kaptuk, hogy ezzel a kérdéssel az Erzsébet-program sajtóirodáját kell keresnünk. Megtettük: az iroda munkatársa telefonon azt ígérte, hamarosan válaszolnak.

– Már 2011-ben is jeleztem, hogy az ingatlan legjobb gazdája Nyíregyháza városa lenne. Készek voltunk a működtetésére, de mindez végül meghiúsult, nem került városi tulajdonba. Biztos vagyok abban, hogy azóta felvirágzott volna a terület. Jelenleg is hasonló az álláspontom, mint öt évvel ezelőtt – reagált a hírre dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere.

KM


Testet, lelket üdíti

Ez olvasható a szálloda honlapján:

Testet és lelket üdítő környezetben fekszik a 2005-ben teljes körűen felújított, kétszintes Erzsébet Szálloda, mely aktív vagy passzív pihenéshez kínál alternatívát széleskörű szolgáltatásaival. A szobák és apartmanok légkondicionáltak, mindegyikhez erkély/terasz tartozik, televízió és wifi is rendelkezésre áll.

A 140 férőhelyes, valamint 50 férőhelyes konferenciaterem kiválóan alkalmas tréningek, tanfolyamok, konferenciák, céges rendezvények lebonyolítására.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában