Helyi közélet

2016.11.04. 16:40

Legendák a színpadon

Nyíregyháza - Örömteli eseménynek néz elébe a Piramis együttes rajongótábora.

Nyíregyháza - Örömteli eseménynek néz elébe a Piramis együttes rajongótábora.

Újra együtt áll színpadra a legendás zenekar, a Piramis egykori énekese, Révész Sándor és szólógitárosa, Závodi János, s újra az eredeti hangon csendülnek fel az örökzöld dalok. A budapesti és vidéki helyszínekre tervezett turné célja, hogy a számok – a lehetőségekhez képest – eredeti formában szólaljanak meg. Az új felállásban a két sztárzenészt Révész Sándor „Rock and Roll közlegényein”, Horváth Ákoson (gitár, vokál) és Nagy Gergőn (gitár) kívül egy kéttagú ritmusszekció, De­lov Jávor (dob) és Megyaszay István (basszusgitár) egészíti ki. A Piramis évek… turné november 26-án 19 órakor érkezik Nyíregyházára, a Continental Arénába, előzenekar a B-52. A koncertre a jegyek elővételben kaphatók szerkesztőségünkben is.

Jegyvásárlás

Időpont: november 26., 19 óra

Helyszín: Continental Aréna

A Kelet előfizetőjeként belépőjegyeiket – hűségkártyájuk felmutatásával – 4500 helyett 2000 forintért vásárolhatják meg. A kedvezményes belépők korlátozott számban szerkesztőségünk ügyfélszolgálatán válthatók meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában