Helyi közélet

2016.11.09. 14:26

Mit fejlesztenél a településeden?

Nyíregyháza - Földvári Éva Egerben született, de 40 éve Nyíregyházán él, amit ütemesen fejlődő, gyönyörű városnak tart. – Talán a belvárosi közlekedésén javítanék valamit, ha lehetne – felelte.

Nyíregyháza - Földvári Éva Egerben született, de 40 éve Nyíregyházán él, amit ütemesen fejlődő, gyönyörű városnak tart. – Talán a belvárosi közlekedésén javítanék valamit, ha lehetne – felelte. A napkori Lakatos Csaba szereti a faluját, még polgárőr feladatokat is ellát. – Nem jó viszont, hogy az öregek otthonát kitették a falu szélére, aminek sem az idősek, sem a hozzátartozóik nem örülnek – válaszolta.

Vojtku Hajnalka Nyíregyházán él, s szerinte a régi – Bocskai utca felőli – SZTK épületére ráférne a felújítás. – Szerencsére még nem jártam ott soha, de lehetne szebb is – vélekedett.

Laskai György Kemecsei lakos, fedett buszmegállókat építtetne, néhol pedig a járdát és közvilágítást hiányolja. – Az önkormányzati hivatalunk jó, a baj csak az, hogy nincs benne vécé az ügyfeleknek – fogalmazott.

Bujon egy-két zúzott köves utca kaphatna aszfaltburkolatot, árulta el lapunknak Fedor Miklós. – Más hiányérzetem nincs, rendben van a település, szeretek ott élni – tette hozzá.

A sényői 76 éves Balog József a helyi futballcsapat nagy rajongója, és sajnálja a játékosokat, hogy olyan kátyús pályán kell játszaniuk. – Viszont az új temetőnknél szebb talán nincs is másutt, s ígérik, hogy a belső közlekedési utakat is leburkolják – mondta.

KM-MJ

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában