Helyi közélet

2016.11.17. 15:36

Nem használt nekik a terápia

Nyíregyháza - Détár Enikő és Rékasi Károly házasságának mozgalmas jeleneteiből a nyíregyházi művelődési központ előtt rájuk várakozók is ízelítőt kaptak.

Nyíregyháza - Détár Enikő és Rékasi Károly házasságának mozgalmas jeleneteiből a nyíregyházi művelődési központ előtt rájuk várakozók is ízelítőt kaptak.

A színészházaspár a hét órakor kezdődő bemutatóra fél hat után néhány perccel érkezik – rohannak. A művésznő kiugrik a kocsiból, a fél órája rá várakozó fodrásznak még komoly dolga lesz vele. Kedves ugyan, de siet, érthetően nem ad autogramot. Ki is kerüljük. A tévésorozatból jól ismert bőrdzsekis, farmeres Rékasi Károly is vibrál, már a kocsinál körbeállják, sietne ő is, de mindenkihez van néhány kedves szava, s még egy emlékkönyvfélébe is ír valamit. Messzebbről meglátva őt néhány kislány fellelkesedik, s lélekszakadva rohannak felé. Lesz holnap a suliban miről beszélni. Hiába, a népszerűség…

Belátóan mi is csak pár percet kérünk a tévéből ismert és a nyíregyházi színháznál korábban három évig játszó színésztől, utalunk a láthatóan „felfokozott” állapotára. – Mintha egy kicsit ideges lennél, jól látjuk? – tartjuk elé a mikrofont. – Előadás előtt ez egy tudathasadásos állapot. Ráadásul a téma nem hétköznapi… A beszélgetés vége felé egy kérdés: – Sok rajongói levelet kapsz? – Nem olvasom el a hozzám írt leveleket – imigyen a válasz.

Önvallomás

Hat óra van, lassan kezdődik az előadás, távozok. Két lány irigykedve néz, kivel is beszéltem. A nyíregyházi művelődési központban egyébként telt ház előtt, nagy sikerrel mutatta be Détár Enikő és Rékasi Károly a Jelenetek egy házasságból című önvallomásos darabot. (Nem vették hasznát: a kapcsolat tönkrement, a házaspár elvált.)

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában