Helyi közélet

2016.11.04. 14:01

Plüssmaci gyűjtés a megyében

Nyírkarász - Egy országos kezdeményezéshez csatlakozva Szabolcs megyében is elindult a plüssmaci gyűjtés! Sajnos kicsi gyerekek gyakran kerülnek kórházba betegség vagy baleset miatt.

Nyírkarász - Egy országos kezdeményezéshez csatlakozva Szabolcs megyében is elindult a plüssmaci gyűjtés! Sajnos kicsi gyerekek gyakran kerülnek kórházba betegség vagy baleset miatt.

Ilyenkor súlyosabb esetben mentő viszi őket. Ekkor nagyon, de nagyon nagy szükségük van egy ölelni való „valamire”. Erre legjobb a pihe-puha PLÜSSMACI! Legyen minden mentőben plüssmaci, amikor kisgyereket szállít! Sok-sok macira lesz szükség! Azért mert nem 1 mentő és 1 maci a párosítás, hanem 1 beteg kisgyerek és 1 maci a párosítás! Minden mentővel szállított kisgyerek hazaviheti majd azt a macit, amelyhez a mentőben hozzábújhatott.

A macigyűjtés 2016. december 5-ig tart. Az összegyűjtött plüssök átadásának időpontja 2016. december12.

Támogasd te is a macigyűjtést! Fontos, hogy a macik tiszták és jó állapotúak legyenek!

Mielőtt megkapná egy kisgyerek, addig a macik a mentőautóban a szélvédő mögött „utaznak”. Amennyiben Ön szívesen segítene a gyűjtésben, gyűjtőpont kialakításában kérem jelezze a 06-70/326-1171-es telefonszámon! Jusson el a gyűjtés híre a megye minél több pontjára! Facebookon is elérhetőek a gyűjtéssel kapcsolatos információk, gyűjtőpontok elérhetőségei: a „Gyűjtsünk plüssmacikat beteg gyerekek számára Szabolcs megyében is” nevű csoportban. Postai úton a macikat a következő címre várjuk: Ésikné Kocserha Babett, Nyírkarász, Rákóczi út 37.

- Ésikné Kocserha Babett -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában