Helyi közélet

2016.11.14. 08:46

Videó: Hatalmas szerencséje volt az erkélyről kizuhanó nyíregyházi férfinak

Nyíregyháza - Kizuhant a kilencedik emeletről egy idős férfi Nyíregyházán. Szerencséje volt, mert beesett az alatta lévő nyolcadik emeleti erkélyre. A férfi a viharos szélben mozgó üvegtáblákat akarta megigazítani az erkélyén, amikor megcsúszhatott, és kiesett. <a href="http://tenyek.hu/tenyek/224110_bezuhant-a-nyolcadikra.html">A Tények riportja</a>.

Nyíregyháza - Kizuhant a kilencedik emeletről egy idős férfi Nyíregyházán. Szerencséje volt, mert beesett az alatta lévő nyolcadik emeleti erkélyre. A férfi a viharos szélben mozgó üvegtáblákat akarta megigazítani az erkélyén, amikor megcsúszhatott, és kiesett. A Tények riportja.Az alatta lakó nő azt mondta, a konyhából rohant be a hatalmas robajra, a férfi pedig ott feküdt az erkélyén, véres fejjel.


Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. november 13-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában