Helyi közélet

2016.11.18. 08:09

Videó: Kábítószer-kereskedőt fogtak az M3-ason, aki maga is szívesen fogyasztotta az anyagot

Kántorjánosi - A rendőrök az M3-as autópályán, a Kántorjánosi pihenőhelyen vonták ellenőrzés alá a győrteleki férfit.

Kántorjánosi - A rendőrök az M3-as autópályán, a Kántorjánosi pihenőhelyen vonták ellenőrzés alá a győrteleki férfit.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai az M3-as autópályán, a Kántorjánosi pihenőhelyen vontak ellenőrzés alá egy személygépkocsival közlekedő 31 éves győrteleki lakost 2016. november 16-án 23 óra 5 perckor. A rendőrök K. N. László gépkocsijának utasteréből 195,8 gramm mennyiségű amfetamin tartalmú fehér színű masszát, valamint 8 darab kék színű, szintén amfetamin hatóanyag tartalmú tablettát foglaltak le.

Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfi a gépkocsit bódult állapotban, valamint a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt vezette, ezért ezen jogsértések miatt is eljárás indult vele szemben. A rendelkezésre álló adatok alapján K. N. László megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy fogyasztotta és az elmúlt időszakban anyagi haszonszerzés érdekében kereskedett is kábítószerrel.

A gépkocsijából lefoglalt közel 200 gramm kábítószert elmondása szerint saját használatra, Budapesten vásárolta. A Mátészalkai Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a győrteleki férfit gyanúsítottként kihallgatta, bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában