Helyi közélet

2016.12.08. 16:39

A Ghymes zenekar lemezbemutató karácsonyi koncertje Kisvárdán

Kisvárda - Élő lemezbemutató a karácsonyi turné alkalmából Kisvárdán a város Önkormányzatának jóvoltából a nagy érdeklődésre való tekintettel december 7–én délután dupla koncertet adott a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza színpadán.

Kisvárda - Élő lemezbemutató a karácsonyi turné alkalmából Kisvárdán a város Önkormányzatának jóvoltából a nagy érdeklődésre való tekintettel december 7–én délután dupla koncertet adott a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza színpadán. Az egyhónapos Ghymes–turné, mely november 25–ével indult el tizenegy előadásos országos és határon túli turnéjára. A lemezbemutató turné utolsó koncertje december 28–án, a budapesti Szent István Bazilikában lesz.

Kisvárdán a Ghymes Zenekar Karácsonyi koncertjén közreműködött a Szent László Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola, kilencventagú kórusa Faragó Sándor karnagy rányitásával.

- Vincze Péter -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában