Helyi közélet

2016.12.16. 16:14

A tesztvezetés beteg gyerekeken segít

Nyíregyháza - Szerkesztőségünk is csatlakozott a jótékonysági akcióhoz.

Nyíregyháza - Szerkesztőségünk is csatlakozott a jótékonysági akcióhoz.

A Seat márkakereskedők az ünnepekhez közeledve jótékonysági programot indítottak. A karitatív szolgálat keretében vállalják, hogy december 1. és 22. között minden tesztvezetésre jelentkező ügyfelük után személyenként ezer forinttal támogatnak egy általuk kiválasztott intézményt.

Nem is volt kérdés a részvétel

A nyíregyházi Platán Autóház Seat márkakereskedése és márkaszervize úgy döntött, a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház Gyermekosztályait segíti. A jótékonysági program első állomásán az egészségügyi intézmény igazgatói, vezetői és dolgozói közül negyvenen élvezték a tesztvezetés minden pillanatát, második állomásként pedig a Kelet-Magyarország újságírói, szerkesztői, értékesítői és terjesztői ültek nagy örömmel a volán mögé.

László Nikoletta értékesítőnk, miután mosolyogva kiszállt az autóból, azt mondta, számára nem is volt kérdés, hogy elmegy-e vezetni. – Régi partnerkapcsolat fűz bennünket a cégcsoporthoz. Teljesen egyértelmű volt, hogy partnerek leszünk ebben is, és együtt támogatjuk a gyerekeket.

Gégény Norbert, a Csősz-Platán Cégcsoport reklám-, marketing-, grafikusvezetője elmondta: sokat jelent számukra, hogy szerkesztőségünk is ilyen nagy létszámmal vett részt a tesztvezetésen, támogatva ezzel a nemes célt.

Lengyel Nóra pr-újságírónkat nagyon érzékenyen érinti, ha beteg gyerekeket lát fájdalmak között, esetleg magatehetetlenül feküdni a kórházi ágyakban. – Ilyenkor, az ünnepek közeledtével még nehezebb lehet azoknak a csöppségeknek, akik a szépen becsomagolt ajándékokat nem otthon bontják ki, és a családnak is nagyon hiányozhat a karácsonyfa mellől a beteg lurkó. Így a vezetés élményét csak fokozta az a cél, amiért mindannyian eljöttünk. Szívügyünknek tekintjük a beteg gyermekek sorsát és felépülését.

– Egy remek példa arra, hogyan lehet a céges kapcsolatokat nemes ügy szolgálatába állítani. Az első hívó szóra jöttem – értékelte a kezdeményezést Nyéki Zsolt, a Kelet-Magyarország főszerkesztője.

A Platán Autóház további adományozó intézményekkel folytatja a jótékonykodást. Reméljük, minél többen csatlakoznak a kezdeményezéshez, hozzájárulva a gyermekosztály betegeinek öröméhez.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában