Helyi közélet

2016.12.24. 08:54

Egy lakóház kerítésének ütközött egy kisteherautó Urán - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. december 23-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. december 23-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy tizenkét négyzetméteres melléképület egyik helyisége, valamint az épület tetőszerkezete is égett péntek délben Terem településen, a Kossuth utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Az útról lesodródott és egy lakóház kerítésének ütközött egy kisteherautó péntek délelőtt Urán, a Kossuth utcában. A csengeri önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. A balesetben senki nem sérült meg.

Két kéménytűzhöz is riasztották a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat péntek délelőtt. Nyírpazonyban, a Jázmin utcában és Nyíregyházán a Korong utcában is kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés egyik esetben sem történt és lakosságvédelmi intézkedésre sem volt szükség.

Lehasadt egy nagyméretű akácfa egyik ága péntek délután Tiszavasváriban, a Víz utcában, ahol a közlekedőket akadályozta. A város önkormányzati tűzoltói motoros láncfűrész segítségével számolták fel a forgalmi akadályt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik