Helyi közélet

2016.12.10. 17:19

Egy mozgásában korlátozott embert mentettek ki a kigyulladt szakolyi házból - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. december 10-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. december 10-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Villanyoszlopnak ütközött egy rakomány nélküli kisteherautó szombat délelőtt Gégényben, a Rózsás utcában. Személyi sérülés nem történt. A demecseri önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították és biztosították a helyszínt az áramszolgáltató kiérkezéséig.

Két személygépkocsi ütközött össze szombat délelőtt Vásárosnamény és Jánd között. A balesetben egy ember sérült meg. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították és a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Kigyulladt egy családi ház szobája szombat délelőtt Szakolyban, a Kossuth utcában. Az épületben ketten tartózkodtak, egyikük mozgásában korlátozott volt, őt a szakolyi önkormányzati tűzoltók hozták ki az épületből és enyhe füstmérgezés gyanújával szállították kórházba. A tüzet a nyíradonyi hivatásos tűzoltókkal közösen, több vízsugárral oltották el.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik