Helyi közélet

2016.12.05. 08:00

Hegesztés közben gyulladt ki egy autó Nyíregyházán - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. december 4-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. december 4-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Hegesztés közben kigyulladt, majd teljes terjedelmében égett egy benzin üzemű személygépkocsi vasárnap délután Nyíregyházán, a Tünde utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Családi ház kéményében a lerakódott korom égett vasárnap délután Nyírlövőn, a Dózs György utcában. Személyi sérülés nem történt. A kisvárdai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével az izzó, parázsló részeket eltávolították. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délután a 3822-es úton, Búj közelében. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában