Helyi közélet

2016.12.05. 07:29

Horror áron és túl szűkös határidővel cserélnék a vízórákat Mátészalkán?

Mátészalka - Juj, ez sem egy kellemes meglepetés így karácsony előtt: Mátészalkán többen is értesítőt kaptak, miszerint vízóra cserére kötelezi őket a szolgáltató egy vállalkozója közreműködésével - ám az értesítő 5100 Ft-os és 10800 Ft-os darabárat emleget - <a href="http://mateszalkaleaks.blog.hu/2016/12/04/horror_aron_cserelnek_a_vizorakat_mateszalkan">írta meg a Mátészalkaleaks</a>.

Mátészalka - Juj, ez sem egy kellemes meglepetés így karácsony előtt: Mátészalkán többen is értesítőt kaptak, miszerint vízóra cserére kötelezi őket a szolgáltató egy vállalkozója közreműködésével - ám az értesítő 5100 Ft-os és 10800 Ft-os darabárat emleget - írta meg a Mátészalkaleaks.

Aki december 31-ig nem cseréli a vízórát, annak új évi meglepiként megszűnik a vízszolgáltatási szerződése.

A 4 hetes határidő viszont igen szűkös - karácsony előtt a legtöbb családban minden forint számít - ezért a Mátészalkaleaks úgy döntött, megkeresi a szolgáltatót. A nekik írt levelet elolvashatja a mateszalkaleaks.blog.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában