Helyi közélet

2016.12.23. 12:17

Jobbik-sajtótájékoztató - 100 százalékig TOP-on van a „Jobbik fővárosa”: 78 milliót nyert Tiszavasvári fejlesztésekre és felújításokra!

Tiszavasvári - Újabb sikeres pályázattal büszkélkedhet a „Jobbik fővárosa” – adta hírül pénteki sajtótájékoztatóján dr. Fülöp Erik, Tiszavasvári polgármestere.

Tiszavasvári - Újabb sikeres pályázattal büszkélkedhet a „Jobbik fővárosa” – adta hírül pénteki sajtótájékoztatóján dr. Fülöp Erik, Tiszavasvári polgármestere. Közel 78 millió forintot nyert a település konyhafelújításra, eszközbeszerzésre és egy hűtőház létrehozására a TOP-pályázaton. – Kellemes karácsonyi meglepetésként ért minket a napokban kézhez vett értesítő, amelyben az szerepelt, hogy az önkormányzat és a közétkeztetési cég 2016 év elején közösen beadott pályázata pozitív elbírálásban részesült, így több mint 77 millió forintból, 100 százalékos támogatással megvalósulhat a naponta 1500 gyermek étkeztetéséről gondoskodó központi konyha komplett felújítása. A jövő év nyarán kezdődő munkálatok külső-belső felújítást, nyílászáró- és burkolatcseréket, a villamoshálózat és a szennyvízrendszer rekonstrukcióját jelentik. A TOP-támogatás zöld utat adott egy hűtőház létesítésére is, itt tároljuk majd az önkormányzati dolgozók és helyi, illetve a térségben élő gazdálkodók terményeit. Az agrárlogisztikai központon megvalósításán túl, 13,5 millió forintot eszközbeszerzésekre fordíthatunk – tájékoztatott Tiszavasvári első embere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában