Helyi közélet

2016.12.15. 14:46

Jövőre nem áremelést, hanem béremelést és adócsökkentést hoz az új év

Nyíregyháza - Boldog, békés karácsonyt és eredményekben gazdag új esztendőt kívánt a nyíregyháziaknak az országgyűlési képviselő.

Nyíregyháza - Boldog, békés karácsonyt és eredményekben gazdag új esztendőt kívánt a nyíregyháziaknak az országgyűlési képviselő.

Nyíregyháza. Forró gyümölcsteával, tepertős pogácsával, mézeskaláccsal és szaloncukorral fogadta a sajtó képviselőit csütörtökön Petneházy Attila országgyűlési képviselő, megköszönve a figyelmet és az éves munkát. Azt kérte, tolmácsolják a nyíregyháziaknak év végi jókívánságait és köszönetét. – Ilyentájt, január elseje közeledtén mindenkit annak félelme foglalkoztatott, vajon minek az árát emelik jövőre, melyik adónem lesz magasabb. Jó pár éve viszont eltemethetjük a félelmeket, hiszen a soron következő új esztendő is adócsökkentést, fizetésemelést hoz, s szélesedik a családoknak nyújtott kedvezmények köre. Az eredmények természetesen a dolgozó embereknek, azon belül a nyíregyháziaknak a munkáját is dicséri, s örömteli, hogy mindezt nem hitelből, hanem a saját erejéből érte el az ország. Mindenki, az itt élők is legyenek büszkék a saját teljesítményükre, s a városukra, mert bármerre járok, azt látom, ennek a városnak rangja, értéke van, s a parlamentben is elismerik, hogy mi, itt keleten megtettük mindent, amit megkövetelt a haza – mondta el Petneházy Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában