Helyi közélet

2016.12.16. 09:45

Kizárta családját közös otthonukból a nyíregyházi férfi - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. december 15-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. december 15-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rongálás szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 60 éves helyi lakos ellen. A férfi 2016. december 15-én nyíregyházi közös otthonukba feleségét és lányát nem engedte be, trágár szavakkal illette őket, majd egyik hozzátartozója telefonját eltörte. A rendőrök a bejelentést követően a férfit előállították és 72 órán belül bíróság elé állítás céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 22 éves helyi lakos ellen. A férfit 2016. december 15-én Tiszavasvári külterületén a rendőrök tetten érték, miközben nyárfát akart eltulajdonítani. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában