Helyi közélet

2016.12.02. 16:29

MÁZS-tól lesz más az idei karácsonyi műsoruk

Nyíregyháza - Mészáros Árpád Zsolté és 120 RE-flexes táncosé lesz a színpad december 18-án, vasárnap.

Nyíregyháza - Mészáros Árpád Zsolté és 120 RE-flexes táncosé lesz a színpad december 18-án, vasárnap.

Nincs idejük unatkozni a RE-flex Moderntánc Stúdió növendékeinek, hiszen gőzerővel készülnek a hagyományos karácsonyi estjükre, ami különleges élményt ígér nemcsak a tánc, hanem a musical szerelmeseinek is.

Ám mielőtt a meglepetés részleteiben elmerült volna, Rácz Erika egy szép sikerről is beszámolt.

– Ugyan az idén már 14. alkalommal rendezték meg az országos táncjátékfesztivált Budapesten, most először vettünk részt rajta – mondta a stúdió vezetője. – A RE-Flex Kinder csoportja Szárnyalás címmel adta elő a több mint ötperces koreográfiáját, s a lányok – Bocskai Liza, Helli Hanna, Kírják Luca, Kopacz Liliána, Magyar Maja, Orosz Lilla, Pálfi Zsófi, Schmidt Boglárka, Seres Anna, Tóth Szaffi – produkcióját harmadik hellyel jutalmazta a zsűri, és kiemelték, hogy a 10–11 éves lányok között ott látják a jövő nagy táncosait is.

Gőzerővel készülnek

– Hihetetlen profizmussal, heti három–négy próbával készültek a lányok a versenyre, és nagy öröm volt számukra, hogy felállhattak a dobogóra – mesélte Rácz Erika, miközben a próbateremben telt ház van most is, hiszen a RE-flexes táncosok gőzerővel készülnek a december 18-ai karácsonyi estre.

– A már hagyományos előadásunk, amelynek a Móricz Zsigmond Színház ad otthont, most igazán különleges lesz, mert az est második részében a musicalek kerülnek a reflektorfénybe Mészáros Árpád Zsolt főszereplésével. Az operettszínház művésze első szóra mondott igent a felkérésre, s együtt táncol-énekel majd a növendékeinkkel egy órán át – mondta a vasárnap esti programról a stúdió vezetője.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában