Helyi közélet

2016.12.20. 16:27

Vidám verébavató a záhonyi kollégiumban

Záhony - A napokban rendezték meg az elsősök hagyományos bemutatkozó műsorát a határvárosi Dr. Béres József Kollégiumban.

Záhony - A napokban rendezték meg az elsősök hagyományos bemutatkozó műsorát a határvárosi Dr. Béres József Kollégiumban.

A több mint harminc első évfolyamos kollégista sokszínű műsorral szórakoztatta felsőbb éves társait és tanárait. A repertoárban szavalatok, szatmári verbunkos és csárdás, modern csoportos tánc, humoros mulatós jelenet, valamint kórusban előadott dalok szerepeltek. A valamennyi újdonsült kollégistának „színpadi jelenlétet” kínáló összeállítás bemutatóját nagy várakozás előzte meg a diákotthonban. A közönség lelkes tapssal honorálta a szereplők és a segítők, azaz Barati Béla negyedikes kollégista és Almásiné Forgács Éva évfolyamvezető tanár együttes produkcióját. Különösen a több műsorszámban is jeleskedő Kiss Olívia (Szernye, Kárpátalja) és Horváth Szabolcs (Nyírmada) alakításai arattak nagy tetszést. A kellemes és emlékezetes estét hangulatos közös vacsora követte.

- Popovics János -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában