Helyi közélet

2016.12.01. 11:07

Videó: Hiába az óvadék továbbra is az orosz börtönben marad a nyírmeggyesi kamionos

Nyírmeggyes - Hiába gyűjtötték össze a többmilliós óvadékot, egy ideig még biztosan nem helyezik szabadlábra azt a magyar kamionost, aki Oroszországban elütött egy férfit. A sofőr szerint a baleset nem az ő hibájából történt, mégis letartóztatták. A családja szerint a férfit szörnyű körülmények között tartják fogva, sokat fogyott és telefonálni sem engedik - <a href="http://tenyek.hu/tenyek/225368_orosz-bortonben-a-magyar-sofor.html">adta hírül a Tények</a>.

Nyírmeggyes - Hiába gyűjtötték össze a többmilliós óvadékot, egy ideig még biztosan nem helyezik szabadlábra azt a magyar kamionost, aki Oroszországban elütött egy férfit. A sofőr szerint a baleset nem az ő hibájából történt, mégis letartóztatták. A családja szerint a férfit szörnyű körülmények között tartják fogva, sokat fogyott és telefonálni sem engedik - adta hírül a Tények.


Oroszország - Mint arról korábban beszámoltunk, egy nyírmeggyesi kamionos sínylődik október eleje óta egy Moszkva környéki börtönben. A 46 éves férfiról bebizonyosodott, hogy nem volt hibás egy halálos kimenetelű balesetben, mégsem engedik el - a család pedig egyre elkeseredettebb.

 


Nyírmeggyes, Oroszország - Magyar kamionsofőr sínylődik hetek óta egy Moszkva környéki börtönben. A halálos kimenetelű közúti gázolás felelőssége alól ugyan már felmentették, mégsem engedik haza az orosz hatóságok. A családja itthonról kétségbeesetten próbálja kiszabadítani őt a borzalmas börtön-körülmények közül - derült ki a tenyek.hu riportjából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában