Helyi közélet

2016.12.07. 09:21

Videó: Így mentették ki a pincébe zuhant markolót Nyíregyházán

Nyíregyháza - Egy régi épület bontása közben a pincébe szakadt egy munkagép Nyíregyházán. Személyi sérülés nem történt. A munkagépet egy nyomban a helyszínre szállított másik markoló mentette ami több órás művelet volt.

Nyíregyháza - Egy régi épület bontása közben a pincébe szakadt egy munkagép Nyíregyházán. Személyi sérülés nem történt. A munkagépet egy nyomban a helyszínre szállított másik markoló mentette ami több órás művelet volt. Először a bajba került gép körüli sittet kellett elpakolni, majd egy lánc segítségével a gödörből részben kihúzni, majd megtartani amíg ki nem szabadítja magát a lánctalpas. A mentés után a mentő munkálatokat végző markoló kamionra állt és a bajba jutott markoló folytathatta a munkát.


Nyíregyháza – Beszakadt a pince egy munkagép alatt kedden, Nyíregyházán, a Bethlen Gábor utca – Mező utca sarkán. Egy épület bontásán dolgozott a markológép, amikor a ház alatti pince beszakadt, a markoló pedig megbillenve a lyuk fogja lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában