Helyi közélet

2017.01.20. 11:23

Csaholc polgármesterjelöltjei: tervek, ötletek, elképzelések

Csaholc - Hamarosan választást tartanak Csaholcon. Bemutatjuk a jelölteket és terveiket.

Csaholc - Hamarosan választást tartanak Csaholcon. Bemutatjuk a jelölteket és terveiket.

Al-Syed Katalin (Fidesz):

– A családommal 2000 óta élek Csaholcon. Ápolói asszisztensi feladatokat láttam el a férjem mellett, és jelenleg is ebben a munkakörben dolgozom. Polgármesterré választásom esetén tovább szeretném folytatni a férjem által elkezdett fejlesztéseket. Ügyfélbarát polgármesteri hivatalt szeretnék, hogy a csaholci lakosok érezzék: a hivatal munkatársai igyekeznek megoldani a problémájukat. A településen élő minden korosztály számára szeretnék valamit fejleszteni: szükség van az idősek nappali ellátására az öregedő lakosság miatt, míg kondipark, játszótér és kerékpárút kell a sportolni vágyó fiataloknak. A konyhafelújítással a korszerű és egészséges táplálkozás alapfeltételei valósulnának meg. Fontos az út- és járdafelújítás, urnafal készítése a temetőben, a kultúrház és a házasságkötő-terem felújítása, az ingyenes wifihálózat kiépítése.

Bócsi Tamás (független):

– Fehérgyarmaton születtem 1979. január 17-én. Születésem óta Csaholcon élek. Agrármérnöki végzettséggel rendelkezem. Nagyon jól ismerem az itt élő embereket és problémáikat is. Több mint 16 éve dolgozom a helyi közigazgatásban. Több választási ciklusban három polgármester irányítása alatt sok tapasztalatot szereztem minden téren. A legfontosabb teendőnek tartom a jogszabályoknak eleget téve a kötelezően előírt feladatok maradéktalan ellátását, emellett valamennyi – községünk szempontjából előrelépést jelentő – pályázati lehetőség megragadását, amelyek az itt élő emberek életminőségét, komfortérzetét javíthatják. Ugyanilyen fontos a közfoglalkoztatási programok folytatása, továbbfejlesztése, mely értéket teremt, kiszolgálja az intézményeket és a lakosságot egyaránt. Cél a majdnem teljes önellátás biztosítása.

Tóth Péter Pál (Munkáspárt):

– Köszönöm, hogy ajánlásukkal polgármesterjelölt lehettem. Ajakon születtem, nős vagyok, 2 gyerekünk és 5 unokánk van. Jelenleg Záhonyban élek, nyugdíjas vagyok. A Munkáspárt az egyetlen baloldali párt, amely a szegények, a munkahelyüket vesztettek, a kétkezi dolgozó emberek javát akarja. Mint ahogy a pártom, én sem voltam soha köpönyegforgató, nyíltan vállaltam és vállalom meggyőződésemet. Megválasztásom esetén mindent elkövetek annak érdekében, hogy a közmunka helyett mielőbb biztos munkahelyek legyenek a településen, segíteném a kis- és középvállalkozókat, hogy minél több munkahelyteremtő beruházásokat valósítsanak meg a pályázati lehetőségek maximális kihasználtságával és biztosítanám a település civil szervezeteinek működési feltételeit, a lakosság kulturális és sportolási lehetőségeit.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában