Helyi közélet

2017.01.24. 10:48

Hamis okmányokkal próbálkoztak volna - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. január 22-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. január 22-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség munkatársai Beregdaróc községben ellenőrzés alá vontak egy román hatósági jelzésű személygépkocsit és annak román állampolgárságú vezetőjét 2017. január 22-én. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a gépkocsivezető által átadott ukrán vezetői engedély, valamint a gépkocsihoz tartozó forgalmi engedély is hamis, egyszerű fénymásolat. A rendőrök a 28 éves külföldi férfit közokirat- hamisítás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a határrendészeti kirendeltségre előállították. Az ügyben a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság folytat nyomozást.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy gépjárművel közlekedő ukrán állampolgárságú férfi 2017. január 22-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a gépkocsivezető által átadott ukrán vezetői engedély hamis. A rendőrök a férfit közokirat-hamisítás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Záhonyi Rendőrkapitányságra előállították.

A beregsurányi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy 56 éves ózdi férfi 2017. január 22-én. Az ellenőrzést végrehajtó rendőr megállapította, hogy K. Ferenc ellen a Balassagyarmati Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit elfogták és bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában