Helyi közélet

2017.01.03. 08:49

Jobb a levegő Nyíregyházán

Nyíregyháza - Tájékoztatom Önöket, hogy a tegnapi napon Nyíregyházán a levegőminőség javult, és a szálló por PM10 légköri koncentrációjának 24 órás átlagértéke a tájékoztatási küszöbérték (75 μg/m3) alá csökkent.

Nyíregyháza - Tájékoztatom Önöket, hogy a tegnapi napon Nyíregyházán a levegőminőség javult, és a szálló por PM10 légköri koncentrációjának 24 órás átlagértéke a tájékoztatási küszöbérték (75 μg/m3) alá csökkent. Napi átlagértéke: 2017.01.02-án: 71,4 µg/m3 volt. A meteorológiai előrejelzések szerint a levegőminőségben további javulás várható szerdán, amikor egy átvonuló hidegfront hatására megélénkül a légmozgás. Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza MJV polgármestere a tegnap kiadott füstköd-ridó tájékoztatási fokozatát visszavonta.

- Rendes Sándor, sajtószóvívő, Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata -


Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal levegőminőségi ügyeletének tájékoztatása szerint Nyíregyházán a szálló por (PM10) légköri koncentrációjának 24 órás átlagértéke egymást követő két napon, 2016.12.31-én és 2017.01.01-én meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket (75 μg/m3). Ennek alapján Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza MJV polgármestere elrendelte a füstköd-riadó tájékoztatási fokozatát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában