Helyi közélet

2017.01.17. 17:08

Hegyeket mozgattak meg a Labor Caféban

Nyíregyháza - Hétfőtől visszatért a „rendes” kerékvágásba az élet a Labor Caféban. Ahogy arról <a href="/melegedove-alakul-az-adomanykavezo/3328374">beszámoltunk</a>, a Szarvas utcai közösségi tér a múlt héten nappali melegedővé alakult, ahová behúzódhattak a kemény mínuszok és a hóesés elől a rászorulók.

Nyíregyháza - Hétfőtől visszatért a „rendes” kerékvágásba az élet a Labor Caféban. Ahogy arról beszámoltunk, a Szarvas utcai közösségi tér a múlt héten nappali melegedővé alakult, ahová behúzódhattak a kemény mínuszok és a hóesés elől a rászorulók.

– Rengetegen álltak mellénk az elmúlt héten; a 40 kilogramm cukor, közel egy mázsa kenyér, 25 kiló zsír, kolbász, zöldség, citromlé és tea mellett sokan támogatták pénzadományokkal és élelmiszer-utalvánnyal, meleg ruhákkal a projektet – mondta el kérdésünkre Fekete Éva. A Labor vezetője hozzátette: hat nap alatt 50 élelmiszercsomagot, hatvan liter teát és 240 szendvicset készítettek a kávézóban melegedőknek, míg a Periféria Egyesület 730 szendvicset osztott szét az utcákon.

– És ami a legfontosabb: hat olyan ember lett tagja életünknek, akikkel talán soha nem találkoztunk volna, ha nincs a Labor. Kisebb hegyet mozgattunk meg közösen, nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki részt vett a melegedő-projektben.

KM-CsA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában