Helyi közélet

2017.01.17. 13:07

Mindenki a fedélzetre!

Nyíregyháza - Hajóra száll és hanghullámokon ringatja közönségét péntek este a Múzeum Rock Band.

Nyíregyháza - Hajóra száll és hanghullámokon ringatja közönségét péntek este a Múzeum Rock Band.

Téli álmából ébredve, nem is választhatott volna ideálisabb helyszínt január 20-ai évnyitó koncertjének a Múzeum Rock Band, mint a nyíregyházi Santa Fé Music club & Hajoclub fedélzete.

– Már régóta „szemeztünk” a bujtosi „nagy hajóval”. Végre elérkezett az idő, hogy rajongóinkkal és mindazokkal, akik saját dalaink mellett kedvelik a magnókazettás korszak legendás rockzenéit is, „kihajózzunk” a retro hanghullámain – mesélte Tóth Péter, az együttes frontembere.

Ingyenes és tartalmas buli lesz

– Jó bulira, pezsgő(s) hangulatra igen, kalózbőrbe bújt kalauzokra azonban ne számítsanak a fedélzetre lépő, kikapcsolódni vágyó baráti társaságok és családok, a Múzeum Rock Band koncertje ugyanis – a hajókapitány jóváhagyásával – belépőmentes, ingyenes lesz.

Generációk kedvencei

– Sokunknak még porosodik a polcon, fiókban pár tucat magnókazetta vagy bakelit lemez, többnyire azonban már jóval jobb minőségben, okostelefonon vagy számítógépen keresztül hallgatjuk az Edda, a Bikini, Charlie, a Republic, az Első emelet vagy éppen a P. Mobil nagyjait.

– A Múzeum Rock Band új hangszerelésben, élőben játssza a generációkat megszólító rock örökzöldeket – tette hozzá az énekes.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában