Helyi közélet

2017.01.05. 14:34

Megfőzte a kapura fagyott kakast a napkori mulatós sztár

Napkor - Ki korán kel, kakasra lel. Legalábbis Napkoron. Roberto számára érdekesen indult az egyik reggel, amikor megpillantotta a kapura fagyott kakast - <a href="http://www.borsonline.hu/celeb/megfozte-a-kapura-fagyott-kakast-a-mulatos-sztar/124782">adta hírül a Bors</a>.

Napkor - Ki korán kel, kakasra lel. Legalábbis Napkoron. Roberto számára érdekesen indult az egyik reggel, amikor megpillantotta a kapura fagyott kakast - adta hírül a Bors.

Szokatlan dologra lett figyelmes, amikor kinézett az ablakon, ezért kisietett az udvarra megvizsgálni, hogy mi is lóghat a kapun. Legnagyobb meglepetésére egy félig átfagyott kakas talált.

Megpróbáltam kiszabadítani szerencsétlen jószágot a szorult helyzetéből, mert azt hittem, meg lehet még menteni. Az éj­szakai nagy fagyoktól azonban már teljesen ledermedt, és a lábát sem tudtam kioperálni, úgy beszorult csóri. Nem volt mit tenni, élelmes szabolcsi gyerek lévén leütöttem egy bottal a kerítésről, és behoztam feldolgozásra. Egyből kivéreztettem, leforráztam, és konyhakészre pucoltam, úgy jó falusiasan

- mesélte Roberto a Borsnak.

A szárnyasból pedig pörkölt és leves készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában