Helyi közélet

2017.01.05. 13:53

Rendőrök mentették ki a kocsordi családot egy égő házból

Kocsord - A lángoló kocsordi házhoz elsőként érkező két rendőr azonnal bement, kimenekítette és biztonságba helyezte a családot.

Kocsord - A lángoló kocsordi házhoz elsőként érkező két rendőr azonnal bement, kimenekítette és biztonságba helyezte a családot.

Lakástűzről érkezett bejelentés a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Tevékenység- irányítási Központjába 2017. január 4-én 9 óra 25 perckor. A bejelentő elmondta, hogy egy kocsordi lakóház melléképülete gyulladt ki, ami kazánházként funkcionál.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság kocsordi körzeti megbízott rendőrei elsőként érkeztek meg a helyszínre. A rendőrök megállapították, hogy már a lakóházra is, - amiben hárman tartózkodtak köztük egy gyermek- átterjedtek a lángok.

Ványi Roland r. főtörzsőrmester és Szabó Elemér r. törzszászlós nem tétovázott, azonnal bementek a házba és kimenekítették a veszélyben lévő családot, akiket az egyik szomszédnál helyeztek biztonságba.

A rendőrök intézkedtek a gáz elzárására és ellenőrizték, hogy a házban nem maradt-e más ember vagy állat, akinek az élete veszélyben lehet. A ház teraszáról eltávolítottak egy gázpalackot még mielőtt a lángok elérték volna.

A katasztrófavédelem időközben helyszínre érkező munkatársai a tüzet eloltották. A rendőrök helytálló magatartása, felelősségteljes szolgálatellátása egy család életét mentette meg.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -


Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. január 4-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában