Helyi közélet

2017.01.15. 09:00

Tetejére borult egy személygépkocsi Nagykállónál - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. január 14-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. január 14-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Felhevült egy vegyes tüzelésű kazán, miután a keringtető szivattyúja leállt szombat este Nyíregyházán, a Kállói úton. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az égő részeket a kazánból eltávolították, személyi sérülés nem történt. A ház fűtését más módon oldják meg az ott lakók.

Útmenti fasorba hajtott, majd tetejére borult egy személygépkocsi szombat este a Biri és Nagykálló közötti úton. A balesetben egy ember sérült meg. A szakolyi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, majd drótkötél segítségével kerekeire visszaállították.

Csőtörés miatt nagy mennyiségű víz gyűlt össze egy nyíregyházi ingatlan pincéjében a Hatzel téren. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros szivattyú segítségével távolították el, miután a víz veszélyeztette a berendezési tárgyakat. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában