Helyi közélet

2017.02.16. 07:22

Felszámolják a kétlaki életet Szabó Zsófiék - Nyíregyházára költözik?

Nyíregyháza - Szabó Zsófi <a href="http://www.borsonline.hu/celeb/az-uzlet-miatt-el-kulon-szabo-zsofi-es-ferje/127146" target="_blank">azt nyilatkozta a Borsnak</a>, hogy minden erejükkel azon vannak újdonsült férjével, hogy idén felszámolják két laki életüket. Mint ismeretes, Zsófit Budapestre köti a munkája, a férje, Zsolti viszont Nyíregyházán dolgozik. És mindenki arról kérdezgeti őket, mikor érkezik végre trónörökös a családba, ám a folyamatos ingázás megnehezíti a gyermekvállalást.

Nyíregyháza - Szabó Zsófi azt nyilatkozta a Borsnak, hogy minden erejükkel azon vannak újdonsült férjével, hogy idén felszámolják két laki életüket. Mint ismeretes, Zsófit Budapestre köti a munkája, a férje, Zsolti viszont Nyíregyházán dolgozik. És mindenki arról kérdezgeti őket, mikor érkezik végre trónörökös a családba, ám a folyamatos ingázás megnehezíti a gyermekvállalást.

– Vágyunk rá, hogy ezt a kétlaki életet fel tudjuk számolni, és reméljük, hogy idén ez sikerül is. Egyikünk sem akarja feladni az életét, én szeretnék még so­káig az RTL Klubnál dolgozni, Zsoltinak pedig Nyíregyházán van a vállalkozása, ott élnek a lovai. Igazából a lovak kötnek minket Nyíregyházához. Ez egy életforma, ami teljes embert igényel és pénzkeresési lehetőség is. Budapesten tartani lovakat drága, viszont ez mind meg van ott, Nyíregyházán – magyarázta Zsófi a Borsnak.

Zsófi elárulta, hogy noha szereti a munkáját, képes lesz áldozatot hozni a kapcsolatuk érdekében. Vajon végül ő költözik Nyíregyházára?

Forrás: borsonline.hu


Nyíregyháza - Szabó Zsófi egy fotós bejegyzés szerint a Facebookon Nyíregyházán járt ruhapróbán. De miért is? A kiírása szerint új szerepre készül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában