Helyi közélet

2017.02.18. 14:54

Művészetekkel segítik a művészetit

Nyíregyháza - Az est bevétele a növendékek fejlődését, versenyeztetését, jutalmazását segíti majd.

Nyíregyháza - Az est bevétele a növendékek fejlődését, versenyeztetését, jutalmazását segíti majd.

Minden a művészetről fog szólni azon a jótékonysági esten, amelyet február 18-án 19 órától rendeznek meg Nyíregyházán, a Kemence csárdában.

Zenés fogadtatás

De hát mi másról is szólhatna a rendezvény szórakoztató műsora, amikor a házigazda a Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium lesz, a rendezvény bevétele pedig az oktatási intézmény három tagozatán tanuló növendékek fejlődését, versenyeztetését, jutalmazását segíti majd?

Már a vendégek érkezése is hangulatos lesz, hiszen a gitár és a gordonka tanszakos fiatalok zenéjükkel fogadják az est résztvevőit. Az ünnepi hangulatot fokozza majd a rézfúvós kvintett műsora is. A finom falatok elfogyasztása után a tánc kapja a főszerepet, de először az iskola tanulói tartanak bemutatót mezőségi és kalotaszegi táncokból, majd két volt növendék, Moravszki Ákos (ének) és Bacsi Dániel (zongora) mutatja be közös műsorát.

Mindezek után a vendégek is megmutathatják, hogy a táncparketten is otthonosan mozognak, Kazár Pál ve­zetésével a Dimenzió együttes gondoskodik a talpalávalóról.

Az est résztvevői közül ráadásul sokan nem mennek haza üres kézzel, hiszen a felajánlásoknak köszönhetően sok ajándék talál gazdára a tombolasorsoláskor.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában