Helyi közélet

2017.02.03. 09:47

Nagy sikere van a malomjátéknak

Döge - Több mint húsz felsős tanuló vett részt a dögei Ölbey Irén Általános iskola házi malomjáték versenyén, melyet Balogh Zoltánné tanárnő, a sakk-szakkör vezetője szervezett.

Döge - Több mint húsz felsős tanuló vett részt a dögei Ölbey Irén Általános iskola házi malomjáték versenyén, melyet Balogh Zoltánné tanárnő, a sakk-szakkör vezetője szervezett. A kreativitást, a logikai gondolkodást fejlesztő sakk játék mellett az iskolában népszerű a malomjáték is, melyet kukorica és babszemekkel is játszanak a gyerekek az óraközi szünetekben vagy a délutáni szabad foglalkozások során.

Már hetek óta nagy lelkesedéssel gyakoroltak a versenyre benevezett tanulók. Az iskolai verseny először a felsősök között kezdődött el.

Az angol laborban megrendezett vetélkedőt a hetedikes Tóth Ádám nyerte a hatodikos Vilman Lászlót megelőzve, a harmadik helyen a szintén hatodikos Mónus Dániel és Rendes Dominika végzett.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában