Helyi közélet

2017.02.15. 17:23

Rendőrök oltották el a lángoló autót Fehérgyarmaton - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. február 15-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. február 15-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Rendőrök oltották el a gépjárműből felcsapó lángokat szerdán délelőtt Fehérgyarmaton, a Mártírok utcában, ahol egy személygépkocsi műszerfala gyulladt ki, majd kézi tűzoltókészülék segítségével akadályozták meg a tűz továbbterjedését. A város hivatásos tűzoltói a járművet áramtalanították és a gépkocsit átvizsgálták. Személyi sérülés nem történt.

Teljes terjedelmében égett egy negyven négyzetméteres kazánházként funkcionáló melléképület szerdán délelőtt Kisvárdán, a Vasvári Pál utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltották el a lángokat. Az épületből egy 11,5 kilogrammos PB gázpalackot kihoztak, amely a lángok miatt felhasadt. Személyi sérülés nem történt. A fűtést az ott lakók más módon nem tudják megoldani, ezért az elhelyezéséről gondoskodtak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában