Helyi közélet

2017.02.14. 18:56

Tömegbaleset Nyírteleknél - betegszállító és két autó ütközött össze

Nyírtelek - Összeütközött egy mikrobusz és két személyautó a 38-as főúton, Nyírtelek térségében, a 29-es kilométernél.

Nyírtelek - Összeütközött egy mikrobusz és két személyautó a 38-as főúton, Nyírtelek térségében, a 29-es kilométernél. Az elsődleges információk szerint hat sérültje van a balesetnek, akiket a mentők kórházba szállítottak. A nyíregyházai hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket, valamint biztosítják a területet. A mentési munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vezeti. A műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a főút érintett szakaszát – tudatta a katasztrófavédelem.

A helyszíni értesülés szerint egy Rakamaz felől Nyírtelek irányába tartó Renault személygépkocsit előzött egy betegszállító jármű, de a manőver közben frontálisan ütközött egy Renault típusú egyterűvel. Ez utóbbi árokba zuhant, a betegszállító megpördült, az anyagi kár jelentős. A rendőrség teljes útzár mellett vizsgálja a felelősség kérdését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában