Helyi közélet

2017.03.23. 18:57

Gyakorlati bemutatót tartottak Nyírtasson

Nyírtass - A Béres József TIT Kisvárdai Egyesület az aktuális kertészeti tennivalókhoz időzítette rendhagyó programját, melynek keretében Harsányi András kertész üzemmérnök tartott foglalkozást a napokban.

Nyírtass - A Béres József TIT Kisvárdai Egyesület az aktuális kertészeti tennivalókhoz időzítette rendhagyó programját, melynek keretében Harsányi András kertész üzemmérnök tartott foglalkozást a napokban. A nyírtassi gyümölcsösben megtartott bemutatón az ismeretterjesztő egyesület mintegy harminc tagja és a Bessenyei György Gimnázium néhány tanulója hallgathatta az almafa metszésére, a gyümölcsfák védelmére vonatkozó útmutatásokat. Az elmélet mellett a gyakorlat is előtérbe került, hiszen metszési bemutatót is tartott a megyeszerte ismert szakember. Ezt követően a felmerülő kérdésekre válaszolt, majd kisebb enni- és innivalóval lepte meg a hallgatóságot – tájékoztatta lapunkat Néző István.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában