Helyi közélet

2017.03.17. 13:58

Jobbik-sajtótájékoztató: Kiemelten fontos lesz a rendteremtés

<p lang="zxx">Nyíregyháza - Katona Péter sajtótájékoztatón jelentette be pénteken, hogy ki lesz pártja országgyűlési képviselőjelöltje a 2018-as választásokon megyénk 5-ös számú választókerületében.

Nyíregyháza - Katona Péter sajtótájékoztatón jelentette be pénteken, hogy ki lesz pártja országgyűlési képviselőjelöltje a 2018-as választásokon megyénk 5-ös számú választókerületében.

- Nem nagy meglepetés, hogy a kiválasztási folyamat nyertese dr. Apáti István lett, hiszen két ciklus óta képviselő, mégpedig az egyik legaktívabb, aki olyan eredményekkel büszkélkedhet, mint az ópályi rendőrőrs felállítása. A mátészalkai székhelyű választókerületnek most is kormánypárti képviselője van, s bízunk benne, hogy 2018-tól is kormánypárti lesz, immár a Jobbik színeiben - fogalmazott a párt regionális igazgatója. - A munkahelyteremtés és -megtartás mellett az egész ciklusban fő feladatomnak tekintem majd a béremelés kiharcolását, az egészségügy fejlesztését, a mezőgazdasági munkáltatók és munkavállalók képviseletét – mondta Apáti István, a Jobbik jelenlegi szóvivője, s hozzátette: kiemelten fontosnak tartja a rendteremtést nemcsak a vagyon elleni bűncselekmények, hanem a kábítószer-kereskedelem, valamint a politikusbűnözés terén is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában