Helyi közélet

2017.03.03. 11:59

Jótékonysági bál a deákos diákokért

Fehérgyarmat - A Fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium és Kollégium 2017. február 18-án, szombaton este 7 órától tartotta meg az ez évi jótékonysági bálját.

Fehérgyarmat - A Fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium és Kollégium 2017. február 18-án, szombaton este 7 órától tartotta meg az ez évi jótékonysági bálját. A bál fővédnöke Dr. Tilki Attila, térségünk országgyűlési képviselője és Dr. Péter Csaba, Fehérgyarmat város polgármestere volt.

A báli nyitóbeszédet Dr. Péter Csaba polgármester úr tartotta. Az iskolaszék tagja, a Fehérgyarmati Gimnáziumért Alapítvány kuratóriumának elnöke, Diószegi Szabolcs köszöntötte a vendégeket, majd a gimnázium diákjai a műsorral kedveskedtek a résztvevőknek. Először Mester Zsuzsanna, 9.Ny osztályos tanuló, Rúzsa Magdi "Egyszer" című számát énekelte el, majd a 11.B osztályos lányok bécsi keringőt táncoltak. Ezt követően Kocsis Klaudia, 9.B osztályos tanuló, Christina Perri "A thousand year" című számát adta elő, Kocsis Zalán, 10.A osztályos tanulónk azt a novellát mutatta be, amellyel a Kölcsey Ferenc vers- és prózamondó versenyen 1. helyezést ért el. Debreczeni Dorka, 8.K osztályos tanuló szintén egy Rúzsa Magdi-számmal készült, melynek címe: Április, a 12.A osztályosok pörgős magyar táncával nyitottuk meg a táncot.

A tombolasorsoláson a város vállalkozói, vállalatai, a szülők és a vendégek önzetlen felajánlása jóvoltából több mint 150 tombolatárgy került kisorsolásra. A hajnalig tartó fergeteges mulatsághoz a zenét, a Szatmár Dáridó zenekar szolgáltatta, az est sztárvendége pedig Csocsesz volt.

A Fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium és Kollégium Iskolaszéke, Intézményi Tanácsa és Diákönkormányzata ezzel a nagyon színvonalas és sikeres rendezvényből befolyt összeggel az iskola diákjainak jutalmazását, az iskolai diákéletet kívánja segíteni.

Ezúton is köszönetünket fejezzük ki azoknak a szülőknek, vállalkozóknak, akik a rendezvényhez felajánlásaikkal hozzájárultak!

- Márton József -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában